Използването на промо кода от ICN има ли предимства и какви са те

Този бонус е предназначен да намали с определен процент общото Ви задължение към хостинг компанията ICN.bg. Тоест, Вие можете да намалите разходната част на бизнеса си и да предложите по-изгодни цени на своите клиенти. Подобна стъпка съответно Ви дава и повишено предимство пред бизнес съперниците Ви. Кога да го направите и каква е валидността на тази промоция, можете ли да споделяте този код и на други хора и колко процента е отстъпката, как да се възползвате от нея? На тези и други интересни въпроси ще дадем отговори по-долу.

Кога е препоръчително да се използва

Най-добрият момент за употреба е този, в който извършвате плащане за използваните от Вас услуги. Независимо дали правите плащанията си на месечна, седмична или годишна база, можете да използвате намалението, така че да получите своята отстъпка. Независимо дали смятате да плащате през мобилен телефон, лаптоп, таблет или компютър, ако всичко сте приложили правилно, всички стъпки са коректно попълнени и изпълнени, то със сигурност ще получите намалението. Как да се възползвате от бонуса? Вижте по-долу.

Има ли най-удобен случай

Единственият и най-удобен случай за приложение е момента, в който правите плащане за подновяване на абонамента Ви към ICN.bg. Кога настъпва той, можете да проверите в профила си на сайта на компанията. Отделно от това, при изтичане на абонамента ще получите ранно напомнящо съобщение за това, така че няма от какво да се притеснявате. При отделните клиенти на провайдера, времето за подновяване е различно и то зависи от началото на абонамента им и неговата продължителност на съществуване.

Колко е валидността му

Теоретично, валидността на промо-кода от ICN.bg е безсрочна, но на практика тя може да бъде прекратена по всяко едно време и по усмотрение на компанията. Като цяло обаче, бонуса би трябвало да може да се използва дългосрочно, в което се състои и неговата рентабилност, за която ще стане дума по-долу в статията. Все пак, ако срещате проблеми с употребата, винаги и по всяко време можете да се обърнете към екипа по клиентската поддръжка на компанията, които са изключително отзивчиви и компетентни хора. Те ще Ви съдействат и ще дадат отговори на въпросите Ви.

Може ли да се изпрати и на други хора

Разпространението и споделянето с други хора е напълно позволено. Те за благодарност ще Ви препоръчват и на други заинтересовани хора. Така от една страна ще получите лоялни клиенти, а от друга – те ще Ви доведат и нови потребители. Като канали за споделяне използвайте социалните медии, като Facebook, YouTube, Instagram и т.н. Това Важи и при наличието на поддържани от Вас страници, групи или профили.

Кой е промо кодът от ICN

Ето, че все пак стигнахме и до най-интересната част от статията, а именно да разберем кой е промо-кодът от ICN.bg? При подновяване на абонаментите си към хостинг провайдера, в специалното поле за отстъпки трябва да въведете ihost10. По този начин, фирменият сайт ще извърши преизчислението на общата сума за плащане и Вие всъщност ще получите и своята отстъпка. Тя може да се използва повторно и при следващото плащане.

За кои продукти и услуги може да се използва

Промо-кодът ihost10 от ICN.bg може да се използва при всички услуги и продукти на компанията, включително и на най-често предпочитаните, като:

  • WordPress хостинг
  • SSL Сертификати
  • Уеб-хостинг
  • VPS/Cloud
  • Sitebuilder
  • Бизнес мейл и други.

Подобен бонус може да Ви помогне по-прецизно да оптимизирате разходната част на бизнеса си и по-ефективно да управлявате фирмените си финанси. Колко процента ще получите намаление от общата сума за плащане към ICN и как да се възползвате от промоцията? Продължете да четете!

Колко процента е отстъпката

Процентът на намалението е 10% и това важи при всяко следващо плащане и подновяване на абонамента Ви за услугите на ICN. Вероятно този процент Ви се струва нищожен, но практиката и математиката показват, че употребата на ihost10 в дългосрочен план спестява значителни суми. Това идва от възможността за повторна употреба на кода, а не неговото еднократно приложение. Ето как всъщност, Вие можете да спестите доста във времето и да сте по-конкурентни от останалите Ви бизнес съперници.

Как се използва правилно

За да се възползвате от промо кода на ICN.bg, трябва да започнете стандартната процедура по подновяване на абонамента си към компанията. Нейната система е изключително интуитивна и Ви води на принципа стъпка по стъпка, така че Вие ще бъдете преведени през отделните етапи на процеса. Във всеки един от тях ще получавате нужните подсказки, така че да не изпитвате трудности и да преминете процедурата безпроблемно. 

На етапа за плащане, Вие ще виждате общата дължима сума и някъде на страницата трябва да откриете и полето за въвеждане на промо-код. Там изпишете комбинацията ihost10 и натиснете съответния бутон. Бързо ще забележите, че общата сума за плащане е намаляла с 10% и оттам вече завършете процеса по стандартния начин.

Натисни за да оцениш!
[Total: 3 Average: 5]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *