Как да обзаведем дома си със стил, споделят от Ikea Bulgaria

Преломният момент при обзавеждането на дома е да решим в какъв стил да бъде предрешен интериорът. Дали да заложим на класическия подход, или да го оставим настрана, избирайки нещо по-нестандартно и ярко… А всеки обича оригиналните идеи – онези, които водят до естетически триумф и ослепителен блясък, въздействащ на сетивата ни по един деликатно-артистичен начин. На www.ikea.bg ще откриете онлайн продуктов каталог, който включва предложения за обзавеждане на къща и апартамент, ефектна декорация и изключително полезни съвети и идеи от първо лице. 

Какво включва модерният интериор

Той е съвкупност от много неща. Не може да се говори за него като едно цяло, въпреки че крайната цел е да се постигне именно това – непреходна красота с динамични отенъци и завършеност, която оказва влияние на много нива, но най-вече върху светоусещането на обитаващите имота. Обзавеждането на един съвременен дом включва креативен поглед върху всеки един детайл, колкото и минимален да е той, за да се отдаде почит на реалните достойнства на жилището, които със сигурност не са никак малко! 

В магазин ИКЕА се предлагат мебели за дневна, кухня, спалня, детска и всякакви други видове зони, които предстои да се обособят функционално и с характер, за да носят настроение, а в естетически аспект всичко да е на топ ниво. Издържаното във всяко едно отношение обзавеждане за дома включва умело подбрани компоненти, тяхното практично и акцентирано съчетаване, а след това и приютяването им към общата атмосфера, която зависи най-вече от енергията, излъчвана от живущите в апартамента или къщата. 

Как да се сдобием със стилно жилище, споделят от IKEA Bulgaria

Хол или спалня, трапезария или кухня – все едно! За която и стая да става дума, тя би следвала да придобие облика на изящна картина, която е била рисувана дни наред с много любов, а това е довело до великолепните резултати, които са просто главозамайващи… Всеки търси съвършенство при обзавеждането на дома, но как всъщност се постига то в интериорен план? Ето как отговаря екипа на IKEA:

  • Комбинирането на трендовете от миналото и тези от бъдещето са арт послеслов, който нашепва красота;
  • Среща на модерното и изящното, шикозното и ретрото – няма по-успешна рецепта за стилно обзавеждане на дома;
  • Светлина и свежо посрещане с мебели в цветове тип Средиземноморски блян, който всеки харесва;
  • Индустриален стил, но в прегръдката на спокойна обстановка, която се крепи на меките и земни тонове и на тяхното идеално съчетаване. Осветлението е приглушено, а в този момент място намират единствено леките въздишки и моментите на щастие. 

IKEA България предлага на своите клиентите online център за поръчки, също както и физически локации в градове като София, Варна, Бургас и Пловдив. Купете обзавеждане за дома на ниски цени и пазарувайте от сайта ikea.bg. 

Натисни за да оцениш!
[Total: 0 Average: 0]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *