Дънки за мъже – класика и модерност от TEODOR

Как да изберем подходящи мъжки дънки според формата на тялото

Носим дънки от почти 150 години. Те са станали вездесъщи; всички ги носят! И така, защо е толкова трудно да се намери чифт, който да ни отива?

В добрите стари дни дънките бяха работно облекло: ежедневно облекло, което трябваше да е издръжливо. Когато сините дънки се превърнаха в голям бизнес и моден артикул, дизайнерите започнаха да подобряват прилепванията, за да получат специфичен външен вид. В наши дни се разработват техники и начини за шиене, които създават идеалното прилягане.

За да намерите чифт дънки, които ви карат да се чувствате комфортно и да изглеждате добре, помислете за тези характеристики на прилепването: формата на крака, дължината и тъканта.

Твърде често сме продиктувани от тенденции, които носят вашите приятели, или дори определена материя или външен вид, когато пазаруваме дънки. Вместо това потърсете модели, които отговарят на тялото ви.

Смята се, че е много по-лесно да се изберат мъжки дънки, отколкото да се намери подходящ женски модел. Това обаче не е съвсем вярно-изборът на Деним Панталони за мъжкия гардероб предлага много нюанси, които трябва да бъдат взети под внимание. Сред тях са: 

  • характеристики на физиката; 
  • височината и теглото;
  • стил, който човек е свикнал да се придържа към ежедневния образ.

Как да изберем мъжки дънки

За да се изберете правилния модел, трябва да се съсредоточите върху характеристиките на фигурата. Правилно избраните дънки ще помогнат да се подчертаят предимствата и да се скрият недостатъците на фигурата. Важно е да се вземе предвид възрастта: това, което е подходящо за млад човек, едва ли ще стои добре в образа на солиден и представителен мъж.

Какви модели има:

  • Прави дънки „класически“ стил, с минимум декор – представители на по-силния пол, които предпочитат елегантност и сдържаност в дрехите;
  • Свободните дънки са идеална възможност за слаби мъже с висок ръст. Дънките трябва да са прави, не стесняващи движенията, но в непосредствена близост до фигурата
  • Дънки с лаконично изрязване, неутрален цвят, с ниска талия, подходящи за пълни мъже.

Що се отнася до цветното и декоративно решение на дънките, стилистите съветват мъжете да обърнат внимание на следните опции:

  • Заглушени, дискретни нюанси-металик, синьо или сиво
  • Деним „класика“ – цвят индиго.
Натисни за да оцениш!
[Total: 0 Average: 0]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *