Коя е най-търсената услуга в сайтовете за компаньонки, споделят от Adamieva.info 

Когато Ева посегнала към ябълката на греха, я изгонили от Рая, но ние бихме искали да предложим нов прочит на тази история. Сега „забраненият плод” може да бъде твоят ключ към Рая и то на всички твои сексуални фантазии, само трябва да знаеш къде да го потърсиш. За тази цел, ние, от Jobs-bg.org, ти даваме алтернативен вариант на така познатите ни магистрални проститутки, защото вече всичко, което търсиш, те очаква в сайтовете за компаньонки, за да засили сексуалните ти желания, а дори и да надмине най-смелите ти еротични мечти.

Повече, за това какви ескорт услуги се търсят в сайтовете за проститутки, ни разказват от https://adamieva.info

Какви услуги се предлагат в сайтовете за компаньонки?

Този тип сайтове предлага най-разнообразни изкушения, разпределени в отделни категории, в зависимост от предпочитанията на клиента. От гледна точка на сексуалната ориентация, може да се избира между:

  • Хетеросексуални;
  • Хомосексуални;
  • Бисексуални;
  • Транссексуални. 

В зависимост от търсенето и желанията си, клиентите могат да си поръчат еротични преживявания, без те да бъдат обвързани със секс. В тези категории се включват масажи (по желание с освобождаване), стриптийз, ескорт, телефонен секс, френска любов (със или без кондом). От сексуалните преживявания клиентът може да избира между стандартен секс, BDSM/ Строга господарка, анален секс.

Коя е най-търсената услуга?

Въпреки всички еротични изкушения, които се предлагат в обявите на компаньонки, стандартният секс си остава на върха на класацията като най-търсена услуга. Оказва се, че клиентите не винаги прибягват до компаньонки, за да задоволяват по-груби извратени фантазии, понякога те просто се нуждаят от интимна близост и нежна ласка.

За кое се плаща най-голяма тарифа?

Най-скъпо платената услуга, която компаньонките предлагат, е пълна програма. Тя включва завършен пакет еротично преживяване, изцяло според фантазиите на клиентите. При поръчване на такъв тип услуга, изкусителката е съгласна да изпълнява всички похотливи желания на клиента от стриптийз до анален секс и задоволяване на различни фетиши. Допълнително цената се увеличава, ако клиентът пожелае компаньонката да доведе и компания. Тогава той трябва да заплати и тарифата на второто момиче, ако евентуално не се договорят за пакетна цена.

Какво ще намерим в Adamieva.info?

Adamieva.info е сайт, който предлага достъпно изобилие от похотливи прелъстителки, както и различни еротични услуги на достъпни цени. Категориите в сайта включват обяви спрямо разнообразните сексуални предпочитания на своите потребители, а освен еротични партньори, Adamieva.info предлага и секс артикули, стаи под наем, а дори и обяви за работа.

Сбъдването на всички твои похотливи копнежи се оказва по-близо, отколкото си мислиш, а ти само на един клик разстояние от сексуалния рай..

Натисни за да оцениш!
[Total: 1 Average: 5]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *